CU EVO PLUS POȚI CÂȘTIGA

O HONDA CR-V HYBRID!

promo-badge01 promo-badge01 promo-multibonus
Imaginile de pe această pagină sunt
cu titlu de exemplu.
 
Alimentează în stațiile MOL cu minimum 30 litri de carburant premium EVO Plus în perioada 09.12.2019-16.02.2020 şi poţi câștiga unul din cele 1000 de carduri carburant în valoare de 250 lei sau marele premiu, o HONDA CR-V Hybrid.

Folosește cardul MultiBonus pentru avantaje suplimentare: acumulezi instant 6 puncte de loialitate pe litru și ai șanse duble de a câștiga autoturismul. Pentru a participa la tragerea la sorți de la finalul campaniei, te invităm că completezi formularul de mai jos în care să menționezi seria cardului tău de loialitate. Deși tu îți vei înscrie o singură data tranzacțiile, noi ți le vom dubla în mod automat și vei beneficia astfel de șanse duble de câștig pentru o HONDA CR-V Hybrid.

  • Cele 1000 carduri de carburant de 250 Lei se acordă instant, prin tragere la sorți în sistem informatic; verifică bonul fiscal și, dacă este tipărit următorul mesaj „Felicitări! Ai câștigat un card de carburant în valoare de 250 lei!”, înseamnă că ești câștigător.

  • Campania s-a încheiat. Vă mulțumim pentru participare! Extragerea a fost realizată conform regulamentului oficial al campaniei, mai jos regăsiți lista cu câștigătorul validat.