2021. június 14. – 2021. szeptember 05. között tankolj a MOL töltőállomásokon legalább 20 liter üzemanyaggal*, az EVO termékcsaládból (EVO 100 Plus, EVO Diesel Plus, EVO 95, EVO Diesel), és vonzó nyeremények várnak rád:
Azonnali nyeremények:
1500 MOL ajándék üzemanyagkártya, egyenként 150 lej értékben. Ezeket a díjakat számítógépes sorsolással azonnal, a pénztárnál sorsolják ki. Ellenőrizze a nyugtát, és ha a következő üzenet jelenik meg rajta: „Felicitări! Ai câștigat un card de carburant în valoare de 150 lei!”! , azt jelenti, hogy Ön a szerencsés nyertes, és azonnal megkapja a 150 lej értékű üzemanyag-kártyát kollégánktól a töltőállomáson.
Kétszer annyi hűségpont: Használja a MultiBonus kártyát, és helyben 6 hűségpontot kap minden liter EVO Diesel Plus vagy EVO 100 Plus üzemanyagért.
Nyeremények sorsolás alapján, amelyekre erre a linkre
kattintva vagy a MOL GO alkalmazásban lehet regisztrálni:
gift-box
green-car

A fődíj, 1 db Mercedes-Benz GLB 200 4Matic autó, sorsolással a kampány végén

gift-box
green-bag

36 db Mercedes utazási készlet,
heti sorsolással

Amennyiben a MOL GO applikáción keresztül jóváhagyod a résztvételed a kampányba, minden következő, legalább 20 liter MOL EVO üzemanyag tankolás autómatikusan regisztrálva lesz a sorsolásra. bank card
evo d plus evo 100 plus
Használd Multibonus kártyádat és mi megduplázzuk az alábbi űrlapon regisztrált, legalább 20 liter MOL Evo üzemanyag tankolásaid számát, illetve a MOL GO applikáció rendszerében létező tranzakciók számát, így dupla esélyed lesz az alábbi nyereményekre.